Mit csináljak ha nekem nagyon lassan nö a körmöm, szeretném ha gyorsan nöne, és rágom is?
Figyelt kérdés
szoval mit csináljak?hogy ne rágjam és gyorsan megnöjön?2010. febr. 28. 14:00
1/6 anonim válasza:
lehet kapni rossz ízű körömlakkot, fesd ki vele a körmöd, és akkor nem fogod rágni
2/6 anonim válasza:
Döntsd el hogy nem rágod mától és tartsd is be. Gondolj rá hogy mennyire undorítónak tartják a pasik a lerágott körmöt, én szóba sem állnék olyannal aki rágja. Undorító.
Ha nem rágod akkor már gyorsan meg fog nőni.
3/6 anonim válasza:
Vágd le teljesen rövidre reszeld formára és fesd be valamilyen élénk színű körömlakkal. Amióta az eszemet tudom rágom a körmöm és már mindent kipróbáltam de erre most rákaptam (jól néz ki és nem látszik hogy rágott)remélem beválik!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. márc. 1. 18:20
5/6 whitedeath válasza:
Szia, én óvodás korom óta rágom a körmöm, immáron 17éve.nekem nem jött be a rossz ízű lakk sem, azt is lerágtam. és most jöttem rá, hogyha sötét, élénk színűre festem, előtte szépen lereszelem akkor nem rágom le..mert a sötét, élénk színűn nagyon látszik a rágás. remélem tudtam segíteni :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Kicsit későn írom a választ, de remélem, hogy el tudod nekem ezt nézni. :-)
Én is rágtam anno a körmömet, ma viszont nagy lett. Így oldottam meg:
Képzeld el, hogy a legutáltabb étel van a körmöd helyén. Amit gyűlölsz. Én így csináltam, így nőtt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!