Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Évente kb mennyit kell szolizn...

Évente kb mennyit kell szoliznia egy srácnak hogy szép színe legyen?

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy ki mit tart szépnek. És egyébként attól is függ, hogy alapból mennyire vagy fehér.
2015. jún. 12. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezer ágra süt a nap, 15:00 után húzzál ki napozni és szép természetes színed lesz.
2015. jún. 12. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Szoliban sose lett még szép színe senkinek, mert sárgít és pigmentfoltokat okoz.

Amúgy meg a természetes bőrszíne áll mindenkinek legjobban.

2015. jún. 12. 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Semennyit.
2015. jún. 12. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha szoláriumba szeretnél menni, ne hallgass azokra, akik beszólnak neked. Rám is eszméletlenül sokan irigyek meg beszólnak, de hol érdekel? Nyomomba se érhetnek, a barátnőmnek pedig nagyon tetszik a színem. Érdekes módon semmi pigmentfolt nem alakult ki, eltűntek a ragyák az arcomról, nem vagyok sápadt.

Válasz: Attól függ, milyen bőrtípusod van. Egy átlag magyar bőr szerintem már első alkalommal meglátszik, szerintem 3 alkalom már kifejezetten jó hatást kölcsönöz. A szolárium csövétől is függ, hogy mennyi alkalom kell. Egy jó minőségű chocolate brown csővel megáldott szoláriumban 3 alkalom alatt elérheted azt, amit egy gagyibb helyen 5 alatt sem tudsz. Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek.

F18

2015. jún. 12. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja még annyit hogy:

nekem alapból egy kreolabb bőröm van az átlagnál, így nekem a napon barnulás elég nagy kihívás. Sokan ezt nem tudják megérteni és ezért jönnek a szokásos "természetes" dumával, itt úgyis mindenki jobban tud mindent.

2015. jún. 12. 16:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért kihívás a napon barnulás?
2015. jún. 12. 16:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért, mert a bőrömnek ott nem megy. ennyi
2015. jún. 12. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Semennyit, szerintem a fehér bőr a legszebb..de, ha mindenképp barna akarsz lenni, akkor menj ki inkább a napra, mert a szolitól csak narancssárga színed lesz.
2015. jún. 13. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem megy a napozás a barátnődnek? Azért még főzni tud? Vagy az sem megy neki, bár ha napozni sem tud akkor valószínű, hogy főzni sem. :DDDDDDDDDDDDDDD Legalább jó az ágyban? Úr Isten ember... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. jún. 13. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!