Évente kb mennyit kell szoliznia egy srácnak hogy szép színe legyen?
Szoliban sose lett még szép színe senkinek, mert sárgít és pigmentfoltokat okoz.
Amúgy meg a természetes bőrszíne áll mindenkinek legjobban.
Ha szoláriumba szeretnél menni, ne hallgass azokra, akik beszólnak neked. Rám is eszméletlenül sokan irigyek meg beszólnak, de hol érdekel? Nyomomba se érhetnek, a barátnőmnek pedig nagyon tetszik a színem. Érdekes módon semmi pigmentfolt nem alakult ki, eltűntek a ragyák az arcomról, nem vagyok sápadt.
Válasz: Attól függ, milyen bőrtípusod van. Egy átlag magyar bőr szerintem már első alkalommal meglátszik, szerintem 3 alkalom már kifejezetten jó hatást kölcsönöz. A szolárium csövétől is függ, hogy mennyi alkalom kell. Egy jó minőségű chocolate brown csővel megáldott szoláriumban 3 alkalom alatt elérheted azt, amit egy gagyibb helyen 5 alatt sem tudsz. Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek.
F18
Ja még annyit hogy:
nekem alapból egy kreolabb bőröm van az átlagnál, így nekem a napon barnulás elég nagy kihívás. Sokan ezt nem tudják megérteni és ezért jönnek a szokásos "természetes" dumával, itt úgyis mindenki jobban tud mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!