Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Drogériás hajnöbesztők mennyir...

Drogériás hajnöbesztők mennyire hatásosak?

Figyelt kérdés

Már megbántam hogy a derékig érő hajam rövidre vágattam;

érdemes ilyen kapszulákkal próbálkozni? Hatásosak?

Kibnek melyik vált be?

2015. jún. 11. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyénfüggő... kinek mi.

Én a DM saját márkás hajvitaminját szedem, kb 800 Ft a 90 napi adag, és szerintem elég jó... ár-érték arányban sokkal jobb, mint a nála 4-5x drágább Revalid vagy Biovanne.

Aztán használtam még koffeines samponokat, először a Schauma Fito-koffeint, az annyira nem jött be, de most leragadtam a Balea koffeines samponjánál, ezt valahogy jobbnak érzem, és persze árban is kedvezőbb... ja és a balzsamját is dicsérik, de azt mostanában nem használom, mert van egy literes Serical bödönöm még.

Aztán a szobatársaim használtak ilyen hajerősítő gyógynövényes folyadékokat, Varga cseppek és asszem a Helia D fújókás hajerősítőjét, nekik megszüntette a hajhullást.

Amit még én próbáltam, és mai napig arra esküszöm, az a ricinusolaj. Hetente/kéthetente egyszer pakolom be a hajam kb 5 órára hajmosás előtt, és láthatóan több babahajam lett, meg persze a már meglévő szálakat is erősíti.

Meg aztán fontos odafigyelni a töredezésre is, én kb. naponta kenem a hajvégeimet hajolajjal, vagy sima argánolajjal.

2015. jún. 11. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!