Ha egy fodrász ismerős arra kér, hogy legyek a hajmodellje és levághassa a hajam, akkor mindenképp meg leszek "kopasztva"?
Kérdezd meg mit szándékozik tenni vele előre, és hogy vissza tudja-e csinálni.
Nekem pl. festeni akarta, mondtam ha utána visszafesti, lehetek egy napra zöld is felőlem.
Attól függ, mi neki a feladata. Van, amikor alapabb vágási technikákat kell produkálniuk, ott nem vágják le annyira az ember haját (nyilván kérdés, hogy kinek mi a nagyon levágás... ha vkinek csak a seggig érő haj a szép, az nyilván nem fogja értékelni az eredményt :D... olyan nincs, hogy a hosszú hajamból csak egy centicskét, nem kívánságműsor :D). De ilyen esetekben megvan, hogy milyen stílusúra kell vágni, kérdezd meg tőle, biztos tud mutatni képet, aztá eldöntheted, hogy ez neked belefér-e még.
Az extrém hajmodellség vagy portfóliófotózás az már más tészta. De ott is kell lennie sztem vmi alapkoncepciónak. A legtisztább, ha rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!