Strandolás előtt ha bekenem a hajam olajjal akkor kevésbé megy tönkre?
Figyelt kérdés
Tavaly a rengeteg strandolástól úgy kiszárad a hajam hogy száradás után kőkemény állagú volt, hajlíthatatlan, amíg be nem balzsamoztam jó vastagon... azóta helyrejött már végre, nem törik annyira, nem száraz, de megint itt a strandszezon és én mennék már, de a hajamat féltem. Mit kéne vele kezdenem? Olajozzam vagy szilikont kenjek rá? Vagy mindkettőt? Vagy más javaslat?2015. jún. 9. 18:25
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szilikonellenes viszont nem ajánlanám mert bár bevonja a hajat és eltünteti a sérült részeket(fontos tudni hogy csak látszólag!) de semennyire nem táplálja a hajat csak felületi megoldást jelent.
Leginkább strandolás után vedd a hajad kezelésbe pakolásokkal, olajjal stb. Ha jól tudom a DM-be lehet kapni ilyen fújós hajápolót amit pont erre találtak ki. Nem próbáltam még, de egy kis argánolajjal nem tévedhetsz nagyot szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Épp azért gondoltam szilikonra mert bevonja a hajat, és tudtommal ez a réteg samponnal jön le csak... habár nem vagyok biztos benne. Remélem klóros víz nem mossa le... de mondjuk először olajjal kenném és arra rá szilikon, összefonom hátul és úgy lesz egész nap. Szarul fog kinézni a hajam, mint a full zsíros haj, de ha védi akkor megéri.
2015. jún. 9. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!