Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legápolóbb tartós...

Melyik a legápolóbb tartós hajfesték vagy hajszínező?

Figyelt kérdés
Minden tapasztalat érdekel!

2015. jún. 8. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nayo
2015. jún. 8. 11:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Mit értesz legápolóbb alatt?

Jobb hajfestékeket fodrászkellékesben találsz, Lakmé, Alfaparf, de nem igazán ápol egyik sem, nem az a dolguk. Hajápolókat festés előtt és után kell használni.

2015. jún. 8. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
loreal sublime mousse
2015. jún. 8. 12:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Loreal Casting Creme Gloss illetve Palette Perfect Care, nekem ezek váltak be. Szép színek, olyan lett mint a dobozon és nem roncsolja a hajat.
2015. jún. 8. 12:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok még! 2-es! Nem tudom egyértelműbben megfogalmazni,de jókat írtál. Jelenleg olyan hajfestési procedúrát alkalmazok,ami a legápolóbb és természetes. De már hiányzik az a szín,amit úgy látszik,csak a vegyi festék adhat. Így az erre való visszatérésen gondolkozom,a lehető legkímélőbb módon. Köszönöm!
2015. jún. 8. 13:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1! Te használod is ezt a Kemon - Najo hajfestéket? Ha igen milyen színben, mióta és milyen tartós? Nagyon felcsigázott, még nem hallottam róla, most erről olvasgatok...:)
2015. jún. 8. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy fél éve használom már a nayot , rezvorosre festem a hajam vele, számomra tökéletes
2015. jún. 8. 16:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Milyen sűrűn kell festened kopás miatt? Honnan szerzed be? Végre egy olyan alternatíva,ami elvileg tartós is és természetes is! Csak kár,hogy boltokban nem kapható. Köszi szépen!
2015. jún. 9. 09:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Fodraszkellekesben. A vörösek hamarabb kopnak, de pl az én világos réz vörösom nem.
2015. jún. 11. 11:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Joico-nál ápolóbbat nem ismerek.
2015. jún. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!