Szerintetek vágassam le?
Figyelt kérdés
Váll alá ér a hajam.Nem ré voltam fodrásznál,de nagyon nem tetszik a formája.Minden nap mikor belenézek a tükörbe sírni tudnék.Gondolkodok a long bob fazonon.Támogatnak is,de van aki inkább lebeszélne róla mondván,hogy kerek arcom van és növesszem meg.De az nagyon sok idő.Kicsit hullámos hajam van.Most váll alá ér 3-4cm-vel.Félek tőle,hogy állna az a fazon.:S
Kb. ilyenekre gondoltam
De leginkább az első tetszik! :)
Szerintetek kerek archoz is jól állna?
2015. jún. 7. 21:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem is jó az első:) szerintem jól állna
2/5 anonim válasza:
Épp ebben a helyzetben vagyok én is, és bob fazont akarok. Hajrá! :D
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki vágva lesz :D
Többen mondták,hogy jól állna és nekem is jobban tetszene :) na megy úgy is jön a nyár :)
2015. jún. 7. 22:24
4/5 anonim válasza:
ezek a hajak jól néznek ki, a longbob meg kerek archoz is ideális, meg divatos is.
5/5 anonim válasza:
Szuper frizurák! :) Biztos jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!