Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tele van a homlokom pattanások...

Tele van a homlokom pattanások utáni pirosas-barnás foltokkal. Undorító. El lehet tüntetni ezeket valahogy, vagy ezek örökre megmaradnak?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 17:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) És a BHA is halványítja a foltokat, vagy az csak pattanásokra jó? 8-10%-os AHA-t szerintem nem nagyon mernék nyáron használni..
2015. jún. 8. 18:04
 12/25 anonim ***** válasza:

az is halványít, de szerintem az aha látványosabb.

bár a bha-ból a 2% sem nevezhető kevésnek, bár annak hangzik, de ennyi százalékban is erős cucc.

te tetted fel most a bha-s kérdést? : )

2015. jún. 8. 18:50
 13/25 anonim ***** válasza:
A 8-10% AHA az majdnem olyan, mint a 2% BHA, szóval az se semmi. :) így nyáron ha heti 1x hámlasztasz mondjuk 8-10%-os ahával és figyelsz a jó fényvédőre, nem napoztatod az arcod, akkor szerintem annyira nem lehet gáz, de tényleg nagyon kell vigyázni.
2015. jún. 8. 18:52
 14/25 A kérdező kommentje:

Nem tettem fel ilyen kérdést.

Nem fogok napozni nyáron, de azért majd megyünk nyaralni, meg gondolom lesz olyan, hogy egész nap kint vagyok..attól még hámlaszthatok?

2015. jún. 8. 19:27
 15/25 A kérdező kommentje:

[link]

Erről mi a véleményetek? Most találtam meg ezt a terméket, és ez is azt írja, hogy nagyon jól halványítja a foltokat.

2015. jún. 8. 19:31
 16/25 anonim ***** válasza:

nyaralás előtt 1-2 héttel kell abbahagyni a hámlasztást, és persze végig fényvédőzni ugyanúgy. : )

20%-os c vitaminos szérumot próbáltam már, csak nem paulásat, hanem az ost márkát, mert sokkal olcsóbb, és tavaly, amikor vettem, még nem is volt paulánál. most meg 10%-osat kenek a mad hippie márkától. a c vitamin is nagyon jó halványításra, szóval gondolom, hogy ez a pc is nagyon eredményes a 25%-kal.

2015. jún. 8. 21:45
 17/25 A kérdező kommentje:

És akkor melyik érné meg jobban? Ha ezt a C vitaminos szérumot venném meg, vagy ha az AHA hámlasztót?

Egyébként az nem baj, ha ezek mellett Akneroxidot is használok? Mert elég pattanásos is vagyok. Az Akneroxidnak köszönhetően kezdtek elmúlni a pattanásaim, de most az utóbbi pár napban rengeteg kijött, nem értem, miért...

2015. jún. 8. 21:54
 18/25 anonim ***** válasza:

A pattik kijöhettek azért, mert pl zsíros, olajos kaját ettől, picit megizzadtál, vagy akármi.

Az Akneroxid erre nagyon jó, csak mindig a rutin végén kend fel, pl arctisztítás, hidratálás, aztán a végén.

A C-vitamin tényleg jól halványít, de azt nem tudom, hogy neked mi válna be, szerintem tegyél azzal egy próbát, amit jobbnak látsz, illetve ami esetleg olcsóbb. A C-vitaminos dolgok se és a hámlasztó se fog rontani a helyzeten valószínűleg.:)

2015. jún. 9. 09:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem azt a C vitaminosat veszem most meg, és mellé használok Akneroxidot, meg esetleg BHA hámlasztót, mert az van otthon. Ha a C vitaminos szérum elfogy, de nem látok változást, akkor veszek egy 8-10%-os AHA-t. Szerintetek ezzel mennyi idő alatt tudom elérni, hogy egyáltalán ne legyenek pattanásaim meg foltjaim? Gondolom, hosszú idő, de azért szeretném tudni, hogy mire számítsak.
2015. jún. 9. 09:33
 20/25 anonim ***** válasza:

7-es vagyok még mindig, anyumnak a heti 1x durvább hámlasztó hatása olyan 3-4 használat után jelentősen látható volt, szóval csak azzal olyan 1 hónap, de sok múlik azon, mennyire mélyek és sötétek a foltok.

Ha naponta használsz 2%-osat, az már hamarabb látszik, olyan 2-3 hét.

2015. jún. 9. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!