Használt már valaki kénes szappant vagy bioptron lámpát pattanások kezelésére? Van bármelyikkel is tapasztalatotok?
kénes szappant igen, de nekem nem vált be.
mondjuk alapból a szappanok sem jöttek be, nagyon szárítanak, és erre a bőr csak még több zsírral reagál.
meg a kén szaga is rajta maradt a bőrömön, hiába mostam át ezerszer. : D de próbáld meg, hátha neked bejön.
a bioptronról én is sok jót hallottam, de nem vettem, mert drága egy ilyen lámpa, pláne ha nem válik be.
A kénes szappanról nincsen tapasztalatom, de a bioptron lámpát csak ajánlani tudom! Nekem gyerekkoromból nagyon sok hegem maradt amik elég mélyek, és azokat is szépen eltünteti idővel. A pattanásokra is nagyon jó. Ezeken kívül még nagyon sok dologra jó, olvass utána, sok jó dolgot találsz róla, amik valóban igazak is.
Egyébként, ha nem szeretnél venni otthonra, mert azért nem 2 forintba kerül, akkor a Sensolite fényterápiát tudom ajánlani! Én is járok és tényleg szinte csodát tesz a bőrömmel! Ez se túl olcsó, de vannak jó akciók, meg bérletek és hatasosabb is, mint a Bioptron lámpa. Erről itt tudsz olvasni(mármint a sensoliteról):
Esetleg ha van kérdésed, írj nyugodtan, hátha tudok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!