Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az lehetséges, hogy a mixton...

Az lehetséges, hogy a mixton hajfesték befogta a hajam?

Figyelt kérdés
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak másik festékbe belekeverve használnak mixton színeket, kiegyensúlyozásra, vagy színerősítésre. Én azért összekevertem egy kicsi mixtont ugyan annyi 9%-os oxival, és 30 perc múlva nagyon szép színe lett és eddig úgy tűnik, hogy megmaradt a hajamban. :O Valaki eltudná nekem mondani, hogy most akkor hogy is van ez a mixtonos dolog?? :) (Kallos kjmn 0.66 vörös mixtonról van szó!)

2015. jún. 4. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:

A mixtont festékekhez használják, szín élénkítésre, vagy mondjuk szőkébe tesznek lilát hogy ne sárguljon a haj... de ettől még magában is használható a mixton. Nem túl tartós mondjuk.

Egyedül a kivilágosító festék nem használható magában (000 a száma általában), annak nincs színe, és magában nem is világosít.

2015. jún. 4. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
A mixton festékadalékokban nincs ammónia így nem képes világosításra. Nagyjából úgy működik mint egy pár mosásig tartó színező. Az elején nagyon intenzív de mosással drasztikusan kifakul mert a mesterséges pigmentek nem tudnak megtapadni a hajon. Ahhoz hogy a hajba jussanak, ammónia kell ami felnyitja a haj szerkezetét.
2015. jún. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!