Hamvasszőke satír otthoni elkészítéséhez milyen anyagok kellenek és milyen mennyiségben kell összekeverni ezeket? Mennyi ideig maradjon a hajon?
Szőkítéshez előszőr kell blanzs por, és 12%-os oxigenta, azzal leszivatod a hajad sárgára (fél óra).
Aztán fogod a kiválaszott hamvas szőke hajfestéket 6% oxigentával kevered és megint fél órát rajtahagyod a hajadon.
De vigyázz, mert ez olyan jól szétcseszi a hajadat, hogy 1 hónapig olyan lesz, mint a széna.
Nagyon zsíros legyen a hajad, mielőtt fested, akkor a zsírt marja le elébb, és nem a hajadat.
ne úgy csináld!
szőkitő por+2szer annyi oxigenta,elég 9%-os,alufolija,stil fésü(aminek hegyes a vége)
egy vékony sort leválasztasz a hajadból majd 5-4 apró tincset kiemelsz és aláteszed a foliját,rákened a masszát és becsomagolod.Igy haladsz tovább.
A hatóidő a hajad szinétől és a kivánt szintöl fögg.
30 perc az általános.Ha mosás után sárga,vegyél hamvasitó sampont vagy szöke szinezöt,de semmi képp ne tegyél rá festéket mert a sötét tincseidet leszivja.a szinezö csak a világos tincseket fogja be.
Hát nekem csináltak hanvasszőke melírt, ez kb olyan lehet, mint amit az előző mondott, csak nekem fodrász csinálta. Sztem túl sokűáig rajtahagyták, mert szőke csíkok helyett tök fehér csíkok lettek.
Barátom meglátott, azt mondta: - Úristen, megőszültél?
Aztán másnap befestettem barnára, majd az valahogy lekopott valamennyire, szóval most kb normálisan néz ki, minta enyhe melír lenne benne.
Viszont ettől a melírozástól kb 1 hónapig olyan száraz lett a hajam, hogy megfésülni alig lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!