Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kiszőkült a szemöldököm...

Nagyon kiszőkült a szemöldököm. Mikor kopik ki a festék?

Figyelt kérdés

Eddig hajfestékkel festettem,azzal amivel a hajamat is.

Azonban kezdett visszabarnulni,így gondoltam megpróbálkozok szemöldökfestékkel...20 percet hagytam rajta,de szinte fehér lett :( Most mit csináljak?Egyáltalán mikorra fog kikopni/lenőni?Máskor nem hagyom rajta ennyit az biztos :/

2015. jún. 1. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
2-3 hét alatt hullik ki és nő helyette új... de inkább fesd be normális színre.
2015. jún. 1. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Kihullik és új nő helyette?Mivan....??? Normális színre szoktam festeni viszont most félresikerült az új festék miatt ehhez kértem tanácsot
2015. jún. 1. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Jézus, hány éves vagy? Általános iskolai biosz anyag, sőt. :D Igen, ahogy a hajad meg a tested minden más szőrszála is, a szemöldök is cserélődik, szóval ahogy írták előttem: pár hét és kihullik. Addig persze nő is, és elég hülyén fog kinézni, ahogy a töve más színű.

Mivel szőkítetted, tudhatnád, hogy nem fog kikopni, mivel csak úgy nem pigmentálódik vissza.

Most vagy beletörődsz és pár hétig ez van, vagy befesteted normálisra. Ajánlom figyelmedbe a termékhez mellékelt használati útmutatót, nem dísznek van. Meg még jobb, ha nem sajnálod azt a pár száz forintot és megcsináltatod kozmetikusnál, mert ha még egyszer elszúrod, már lehet szemöldököd se marad és rajzolgathatod amíg vissza nem nő.

2015. jún. 2. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen a hajam is mindig kihullik és új nő helyette biztosan így van...:) Érdekes a szemöldökömet is akárhányszor festettem a hajfestékkel lenőtt...bszki nem kihullott és új nőtt helyette....oké nőnek mindig új szálak/hajszálak de nem cserélődnek...
2015. jún. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!