Vegyszeres hajfestésről szeretnék átállni természetes festékre. Hogyan csináljam? Mire kell odafigyelnem?
Alap hajszínem világosbarna lenne. Több mint 2 éve festem feketére magamnak otthon. Általában ammóniamentes hajfestéket használok, mert észrevettem, hogy attól sokkal kevésbé lesz a hajamon az a száraz műanyag érzés festés után.
Most viszont szeretnék átállni teljesen természetes festékre. Olvastam a hennáról, amit otthon kell kikeverni, de nem tudom, pontosan hogyan működik, és használhatom-e lenövés festésére már eleve festett hajra.
El kell keserítselek, a hennától vörös lesz az ember haja - ráadásul egyénenként változó az eredmény. Ha feketét akarsz, akkor indigóval is keverned kell.
Ezt egy olyan oldalról szedtem le neked, ahol ezzel foglalkoznak, szerintem olvass utána a gugliban, rengeteg infót találsz.
A vegyszeres és hennás festés között három hónap szünetet ajánlanak, de ahogy lejjebb is írják, csak a lenövést kezdd el először a növénnyel festeni.
"Ha elkezded festeni elég a lenövést, a végeket majd csak akkor ha nagyon kifakultak (6-8 hónap múlva)
A fekete festés elég egyszerű, bár két lépésben oldható meg. Először hennával, Khadi élénk vörös vagy vörös árnyalatával, aztán indigóval, vagy Khadi kékesfeketével. Olvasd el az indigó pontos használatát."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!