Máshogy csukódnak a szemeim. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom,az egyik páros testrészünk sem egyforma, de máshogy csukódnak a szemeim, és ha kifestem ugyanúgy, akkor teljesen más..Ha pl. szemcerkát akarok hazsnálni vékonyan, akkor az egyiket sokkal vastagabban kell kikennem..és az egyiken még egy ránc is van..Tehetek ez ellen valamit?2008. aug. 31. 17:54
1/2 anonim válasza:
Nos nemigazán, figyelj, tudom, nem könnyű, de ha így születtél, akkor így kell elfogadnod magadat. Hacsak nem akarod plasztikai sebész kezeire bízni a szemeidet...
2/2 anonim válasza:
Ha ez nemrég óta van így (nem így születtél), nézesd meg a pajzsmirigy hormonszintedet. Ezt komolyan mondom. Van egy olyan betegség, hogy Basedow kór. Egy ismerősömnek teljesen kidülledt a szeme egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!