Még így tudok holnap hajat festetni?
Figyelt kérdés
Osztálytársam mondta, hogy zsírosabb hajjal célszerűbb menni hajat festetni. Az a baj, hogy most megyek először, és ezt nem tudtam, és már rajta van az olajos hajpakolás a fejemen. Ha nem mosom ki annyira jól, s egy picit olajosan hagyom, akkor az megfelelő lesz hajfestéshez, vagy inkább tetessem át az időpontot? Holnap mennék:/2015. máj. 31. 15:41
1/3 anonim válasza:
Jó ötlet hogy nem mosod ki jól, de a fejbőrödről mindenképp mosd le mert az olaj hajhullást okoz ha sokáig a fejbőrön van.
2/3 anonim válasza:
Az állott haj egyetlen funkciója, hogy a zsírréteg védi a fejbőröd a festéktől, a végeredményt nem befolyásolja. Az olajat kimosnám a hajamból.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is mosd ki az olajat a hajadból.
Nem tudom. Én 2 naponta hajat mosok így még egyszer se mentem zsíros hajjal hajatfesteni,de mindig szép lett a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!