Mi a véleményetek a vörös hajszínről?
Köszi:) még gondolkozom rajta:)
ha vkinek van még tapasztalata írjon!
Szia! Nekem pár éve vörös. Egyszerűen beleszerettem a bordó árnyalatokba, bár most egy kicsit világosítottam.
Illik az egyéniségemhez, a barna olyan unalmas volt...
A barátom meg "vörös démon"-nak hív:P
Amúgy sajna ez is ugyanúgy károsítja a hajat, mint bármelyik szín. De ha cserébe nem vasalod mindennap, és használsz jó minőségű ápolószereket, akkor nem kell aggódnod annyira. Én vitamint szedek, hajszeszt használok, hajvégápolót, hajbalzsamokat, és 1-2 hetente olívaolajas pakolást. Mondjuk, én imádok a hajammal foglalkozni.
Annyit viszont nem árt tudnod, hogy a vörös árnyalatok veszítenek a legkönnyebben a színükből, főleg nyáron. Így sajnos újrafestésnél nem elég csak a töveket festeni.
23L
A vöröstől szerintem kevésbé,de ez nem biztos.:O
És a vörös olyan erotikus,olyan vonzó..olyan szép:D én szeretem a bordót,nem az erős vöröst..végülis a vörös is szép..
hát én 13 évesen festettem be vörösre nem nagyon feltűnőre még mindig látszik valami belőle ,de csak tincseket
nekem nagyon tetszett később be akartam festeni az egészet de inkább majd eredetire : sötét barnára
Én 23 éves lány vagyok. Az égegyadta világon már minden színt kipróbáltam. A vöröst egyenesen utáltam. Valahogy taszított. Aztán egyszer befestettem a hajam violára, ami hamar kikopott és vörös lett belőle.
Akkor jött az irónia. Nekem a vörös áll jól:D
Ezt komolyan mondom. Én utáltam a vöröset, a pirosat.
És most is vöröse-piros vagyok és ez illik hozzám a legjobban:) És a piros hajfestéktől nem hullik a hajam.
A feketétől például iszonyatosan hullott a hajam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!