Vilagos boru lanyok alapozo ugyben segitetek?
Én rendeltem egy ilyen alapozó világosítót, mert nekem is iszonyat világos a bőröm. Igaz, hogy így többe kerül, viszont sokkal jobb mintha hatvan árnyalattal sötétebb alapozóval mászkálnék. :)
Ez van megrendelve nekem, abszolút megbízható az oldal is, és sokat segített nekem ez a kis világosító. :)
de van, csak ez a fehér alapozó azért jó, mert bármilyen, már meglévő alapozót is kivilágosíthatsz vele. akármilyen fehér a bőröd.
de a rimmel lasting finish nude, maybelline affinitone 24h, maybelline better skin super stay, és a manhattan pumpás alapozói között vannak igazán világos színek. nekem nagyon fehér a bőröm, passzolnak, de a fehér alapozóval az igaziak még ezek is.
Rimmel lasting finish nude 01-es árnyalata nagyon világos. A fedése közepes, de korrektor mellé nem is kell nagy fedés. 2000 ft alatt van. Mondjuk nekem beleült a pórusaimba, ezért nem szerettem.
Nem tudom mi bajod a BB-kel, mert annak is épp annyi a fedése mint egy átlagos olcsó alapozónak. Pl Eveline mattító BB-nek nagyon jó fedése van, főleg 2 rétegben ecsettel felkenve, és olcsó + hidratál is. Nem tömíti el a pórusokat, én is ezt használom pattanásos, pirosas bőrre, nagyon jól fed mindent.
Ja és írtad hogy nem jó a korrektor? A fő fedést pedig az adja, szóval abból kéne egy megfelelőt beszerezned + a használatát megtanulni, pl Catrice Camouflage elfedi még a sötét anyajegyeket is, feltéve hogy ecsettel kened fel normálisan és nem kézzel maszatolod szét. Igazából mindegyik korrektort ecsettel érdemes használni. Kivéve a folyékonyat, de az nem is pattanásokra való.
De ezek csak jó tanácsok, tudom milyen a pattanásos bőr, sokat kerestem rá a megfelelő termékeket, és az olcsók sajnos ritkán válnak be. De a korrektorokkal csodákat lehet művelni ha jól használod.
Hófehér bőrűként ajánlom a Rimmel 25 órás alapozóját a 01 (vagy 001)-es árnyalatban, illetve a maybelline affinitone 09-es opál rose nevű alapozót.
Mind a kettő 2000 Ft, de akár hónapokat is kibír, ha nem kensz magadra "kg-okat".
Illetve személyes tapasztalat: A púder is sötétíti valamennyire, ezért használj átlátszó púdert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!