Fekete-kék ombrém van..ha kopik, akkor zöld...nem érdekel mások véleménye, közel 10 éve van kék hajam valamilyen formában. Kaptam dícséretet, beszólást, volt részem diszkriminációban, és volt, hogy jól jött az extrém kinézet.
2015. máj. 30. 12:26
5/10 SweetLady válasza:
Nekem zöld és kimondottan imádom és a környezetemben lévők is nagyon szeretik :) de az utcán is több pozitívumot kaptam a színért
ismerősök körében rengeteg a színes hajú szóval én nekem ez ilyen megszokott és szeretett :)De nyugdíjasoknak is látok színeket a hajukban ami érdekes...de ha tetszik nekik:D(amúgy is ha már raksz bele színt tanuld meg előnyösen kihasználni a színt és annak hollétét :D)
Bár tupírozott hajon én nem szeretem:D
2015. máj. 30. 13:54
6/10 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a szines hajak :)
De stilustol is fugg, mert hiaba festeted be a hajadat kekre, ha a ruhaid es a stilusod nem talalnak hozza :)
2015. máj. 30. 14:27
7/10 anonim válasza:
Szerintem az extrém hajak extrém sminkkel, ruhával mutatnak jól. Ha a színes haj harmonizál az illetõ merész személyiségével, stílusával, akkor jól néz ki.
Ha egy teljesen átlagos személy próbál kitūnni vele, akkor nem a legjobb választás.
Nem akarok senkit sem megbántani, de ez a látvány számomra inkább furcsa és kínos: [link]
Nekem tetszik, nyáron lehet hogy befestem pirosra ( bár az olyan mint a vörös úgyhogy annyira nem kirívó), meg egyszer a kéket is kipróbálnám, de az a környezetemben nagyon fura lenne.
2015. máj. 30. 20:49
9/10 anonim válasza:
Tetszik, ha önazonos az emberrel, akin van, és minőségi. Sajnos ez elég ritka. Többet látok olyat, akin nagyon csúnyán le van nőve, látszik, hogy nem hozzáértő festette, nem illik a haj színe és fazonja se hozzá...
2015. máj. 30. 21:58
10/10 anonim válasza:
Nekem van egy tincs a hajamban évek óta (kék), és nagyon jól mutat, mert a ruháimat-kiegészítőimet is hozzá passzítom. Ja, és már túl vagyok a negyvenen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!