2 évig szőke voltam.1 éve festettem be a hajam barnára, azóta nem volt festve. Megint szőke szeretnék lenni.3-4 festéssel lehetek megint rendesen szőke, és nem sárga?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 14:07
1/4 anonim válasza:
Ha a barna színt leszívatják hidrogénnel, 3-4 festés után ismét szőke leszel igen és talán már nem sárga!
2/4 anonim válasza:
Mindenképp hamvas színt válassz, ha kell hamvasító sampont is használj. Bízd fodrászra.
3/4 anonim válasza:
Szia. Én is úgyanígy jártam. Több mint 8 hónapig barnára volt festve a hajam, de nekem először világosbarna, középbarna, aztán pedig sötétbarnára, ami bőven olyan volt, mint ha feketére festettem volna. Tavaly augusztus végén leszivattuk, és rém csúnya színe volt. Vártam 2 hónapot, aztán újra leszívattuk. Akkor már elviselhető színe volt szőkének. De minden szivatás után hamvasszőke hajfestékkel is bekentük. 2x kellett leszívatni, aztán pedig már elég volt a régi barna hajra csak a hamvasfesték, a lenövést, pedig a megszokott módon rendeztem. Kb. újévre sikerült elérnem a nagyon szép fehéres szőke hajat. Azóta elég csak a lenövés szivatása után hamvascseppekkel öblögetni, valamint minden hajmosáskor. De szót se róla, nagyon-nagyon gondold meg, hogy belevágsz-e újra a szőkítésbe, mert az én hajam nagyon tönkretette, és legalább 4 hónap kell mire szép szőke lesz újra a barnára festett haj. Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen hamvascseppet használsz. Én a FLORILLUM-ot használom, amiből én másfél liter vízhez 35 cseppet teszek, és miután lemostam a pakolást, azzal átöblítem, és nagyon szép színe van. Azért ajánlom ezt, mert nincs tőle lila, vagy kék árnyalata a hajamnak, mint a Kallos-tól. Mert tudod: Az idős nők szerint az a vagány, de nagyon csúnya színe van a szöke hajban. Ez a FLORILLUM
4/4 anonim válasza:
Szia. Én is ugyanígy jártam. Nekem 8 hónapig volt festve a hajam a barna különböző árnyalataival. Tavaly augusztusban leszívattuk a sötétbarna hajfestéket, nagyon trutyi színe volt. Utánna vártam 1,5 hónapot, és megint leszívattuk. Mind2 egész hajas szívatás után befestettük Ultra hamvas szőke hajfestékkel. Utánna decemberig még a lenövéseket is leszívattuk, azután is festettük a hajfestékkel. Ez év januárjától már nem festjük, miután lezsivattuk, hanem hamvascseppekkel öblögetem. Nagyon sokfajtát kipróbáltam. A legolcsóbb Kallos-tól a legdrágábbig. Mindeggyiknél volt vagy kék, vagy lila árnalata a hajamnak. Kb. 4 hónapja minden hajmosáskor a FLORILLUM hamvascseppeket használom, ami nem színezi más árnyalatúra a hajam, csak nagyon szép hamvas színt ad neki. Ez egy normál árú készítmény, és egy fodrászkellékesben 700 Ft-ért vettem, és nagyon sokáig bírja. Egy hajmosásnál másfél liter vízbe 35 cseppet rakok. 2 percig hagyon rajta, nem nyúlok hozzá, és utánna gyorsan leöblítem. Nekem ez nagyon bevállt. Viszont egy jó tanács: Gondold meg, hogy belevágsz-e újra a szőkítésbe, mert a haj számára megterhelő procedúra. Vannak pillanatok, amikor nagyon megbántam hogy belekzdtem, mert már rég nem olyan a hajam, mint amilyen előtte volt. Viszont tényleg szép szőke hajat tudsz varázsolni színre ezzel a technikával. Ha bármi más kérdésed van ezzel kapcsolatban, akkor nyugodtan írj....pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!