Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bajuszszőkítés vagy gyanta?...

Bajuszszőkítés vagy gyanta? Ha magamnak akarnám csinálni a bajuszszőkítést mit kell beszerezni hozzá? (eddig kozmetikusom csinálta, de távolság miatt már nem nagyon tudok eljárni hozzá)

Figyelt kérdés

Úgy hallottama bajuszgyantázástól csak utána még jobban meg fog látszani.. Hamar visszanő nem? az meg csak jobban meglátszik és tök gáz...:S (nekem szőkés, de az a gond hosszabb szálú és most tanácstalan vagyok.

köszi a válaszokat előre is!

2010. febr. 26. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nagyon feltűnő, vastag szálú, akkor gyantázd le.

Lehet kapni arcra való kész hideggyanta csikokat.

De vigyázz vele, jól feszitsd ki a bőrt mikor lehúzod, mert kisebesedhet. Babaolajjal mosd le a gyantamaradékot.

Ha szőkited, akkor vegyél hozzá hidrogént, és szőkitőport. Ezeket összekevered, és felkened. Nem tudom pontosan, hogy hány százalékos hidrogén a megfelelő, de a fodrászkellékben biztos segitenek.

2010. febr. 26. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyantázás sokkal jobb, mert hiába szőke attól még ott van és az ok, hogy kevésbé, de lehet látni.

Én álltalában magamnak gyantázom, vagy megkérem a nővérem vagy anyukám, de ha eljutok kozmetikushoz, akkor ő gyantázza le.

És amúgy nem erősíti meg a gyantázás!

Amúgy nekem elég hamar visszanő...:S 1 vagy 1,5 hetente kell leszednem.

De én mindenképpen a gyantát ajánlom.

2010. febr. 26. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
ne szűkíts az nagyon randa. csillog a napfényben és közleről ugyanúgy látszik. gyantázz inkább. egy idő után ritkulni is fog.
2010. febr. 26. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!