Mit tegyek a bajuszommal?
nem fog kihullani! valahogy vedd rá anyukádat, hogy engedje meg, h legyantázd, ez a legjobb módja, hogy eltüntesd. gyors, olcsó és sokkal kevesebb fájdalommal jár mint a csipesz. a szőkítés gyorsan elmúlik, és ha nagyon erős a bajszod, akkor semmit sem ér, illetve nagyon sok vegyianyagot tartalmaz, ami nem tesz jót a bőrödnek. Kérd meg, hogy vegyetek külön arcra való hideggyantát, és próbáljátok ki otthon, hátha úgy megengedi. én is ilyet használok, nekem bevált.
17/L
Hát nem tudom...szerintem nem hullik ki magától..:S
Én nem nagyon ajánlom a szőkítést.Rengete oka van...azt inkább nem kezdem el sorolni.Szóval a gyantázást ajánlom.Kozmetikusnál vagy akár maganak otthon.
Én a Rossmann-ban szoktam venni az x-epil nevezetű hideg gyantacsíkokat.Egy dobozba 12db (6 dupla csík) és 2 törlőkendő található.
Nekem bevállt.Igaz hetente kell vele csinállnom mert nekem nagyon hamar visszanő,de szinte tökéletesen leszedi.
Gyantázás után a dobozban található törlőkendővel szépen le lehet szedni a gyantát ami a bőrön maradt.Ha ez megvolt kend be valami nyugtató balzsammal.Én LSP csipkebógyó gyantázás utáni nyugató balzsamot használok.Nekem tökéletesen bevált.
Sok sikert!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!