Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha 1héten át nem használom a...

Ha 1héten át nem használom a solutip antisudoricát, akkor izzadni fogok?

Figyelt kérdés
Van vmi tapasztalatotok? Aki egyhéten át nem használta..
2010. febr. 26. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:

én ha már 4-5 napot kihagyok akkor izzadok:(

16/L

2010. febr. 26. 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ha egy (!) napot kihagyok, már izzadok...:S Ti hogy alkalmazzátok pontosan?
2010. febr. 26. 16:21
 3/4 anonim válasza:

Nekem is 3-4 nap ami még belefér sajnos :(

Én másfél éve használom, de az elején sokkal jobban hatott még. Olvastam olyat is, hogy van akinek elég egy hónapban egyszer bekenni. én akkor szoktam, ha eszembe jut, van mikor több nap folyamatosan, van mikor 4 nap szünet.

2010. febr. 26. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Kezdetben lehetséges,bár ez egyénfüggő szerintem. Én lassan egy éve használom,múltkor kb 2 hetet kihagytam mert elfelejtettem és nem izzadtam.(mellékesen megjegyzem hogy a sudorica használata előtt én kegyetlenül izzadós voltam)

Szerintem egy ideig használd minden héten,aztán majd kitapasztalod hogy milyen időközönként "igényled".

2010. febr. 26. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!