Fiúk és/vagy lányok! Szerintetek baj ha valaki nem gyntázza a karját? Az zavaró/undorító? 16L
Ne úgy képzeljétek el hogy ilyen fekete nagy szőrök..dehogy..hanam csak ilyen nagyon világos barna.(mert egyébként minden máshol szőrtelenítek)
Fiúk ez titeket szokott nagyon zavarni?
ha világos színű, és ne túl dús, szerintem nem baj. nekem erős szálú, sok, és fekete, ezért mindig leszedem :D
20L
En evekig borotvaltam a karom (is), aztan kaptam egy epilatort. Hát...... :D ne tudd meg, milyen fajdalmaim voltak az elején :) de mára (2 éve szedem csak így) teljesen kiritkult, es az addig megerosodott, fekete, dús szort felvaltotta a puha, szinte szőke szorszal (sotetbarna hajam van).
A kérdésedre is válaszolva: engem csak akkor zavarna, ha nagyon latszodna. Ha pl hofeher bore van, akkor azért celszeru esetleg szokiteni, hogy ne úgy nezzen ki, mint egy osasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!