Kérdés, akik jártasak hajfestésben?
ilyen barna a hajam: [link]
ilyet szeretnék: [link]
milyen árnyalatú festékkel lehetne?
Mindenképp le kell először szőkíteni, utána pedig be lehet festeni a kívánt árnyalatra.
Ha az ilyen sötét hajat csak szőkíted, akkor sárga lesz a hajad, kb ilyen: [link] vagy esetleg világosabb, ha kevesebb a vörös pigment a hajadban. (Ha rendes blansot csinálsz, tehát nem bolti szőkítőt veszel, akkor lehet világos sárga). Ha pedig csak festéket teszel rá, akkor vöröses árnyalatot kapsz.
Érdemes fodrásszal csináltatni.
Hàààt...igaz, nem vagyok fodràsz, de nekem volt màr mindenféle szinu hajam platinaszokén kivul ( kozépszoke vagyok), igy van némi tapasztalatom sajnos hajfestésben..
Szerintem ilyen barnàbol ilyen arany (?) szoke nem leszel rogton. En inkàbb egy sotétebb szokét vàlasztanék, vàrnék pàr hetet, majd surun meliroztatnék bele vilàgosabb szokét.
ez nagyon világos szőke
2 x leradírozni a hajad,tehát radír utána extra világos szőke hajfesték.
1 hónap sárgás haj utána ismét radír + festék.
ilyen olcsó dm hajfestéket ne válassz mert szarok,inkább fodrászkellékesben válassz hajfestéket(wella v londa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!