Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kérdés, akik jártasak hajfesté...

Kérdés, akik jártasak hajfestésben?

Figyelt kérdés

ilyen barna a hajam: [link]

ilyet szeretnék: [link]

milyen árnyalatú festékkel lehetne?

2010. febr. 26. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp le kell először szőkíteni, utána pedig be lehet festeni a kívánt árnyalatra.

Ha az ilyen sötét hajat csak szőkíted, akkor sárga lesz a hajad, kb ilyen: [link] vagy esetleg világosabb, ha kevesebb a vörös pigment a hajadban. (Ha rendes blansot csinálsz, tehát nem bolti szőkítőt veszel, akkor lehet világos sárga). Ha pedig csak festéket teszel rá, akkor vöröses árnyalatot kapsz.

Érdemes fodrásszal csináltatni.

2010. febr. 26. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
előzőnek van igaza
2010. febr. 26. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
fodrásszal akarom,c sak azt mondta, vigyek 2 doboz hajfestéket
2010. febr. 26. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Értem, tehát megbeszéltétek, hogy ő szőkít és Te viszel festéket?

Mindenképp valami hamvas árnyalatot válassz, mert az elveszi a szőkített haj sárgaságát: [link]

vagy: ezt most reklámozza a tv: [link] (bár ez lehet túl világos lenne neked)

2010. febr. 26. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Hàààt...igaz, nem vagyok fodràsz, de nekem volt màr mindenféle szinu hajam platinaszokén kivul ( kozépszoke vagyok), igy van némi tapasztalatom sajnos hajfestésben..

Szerintem ilyen barnàbol ilyen arany (?) szoke nem leszel rogton. En inkàbb egy sotétebb szokét vàlasztanék, vàrnék pàr hetet, majd surun meliroztatnék bele vilàgosabb szokét.

2010. febr. 26. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 26. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:

ez nagyon világos szőke

2 x leradírozni a hajad,tehát radír utána extra világos szőke hajfesték.

1 hónap sárgás haj utána ismét radír + festék.

ilyen olcsó dm hajfestéket ne válassz mert szarok,inkább fodrászkellékesben válassz hajfestéket(wella v londa)

2010. febr. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!