Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok a hajam, mit tegyek ellene?

Sok a hajam, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Nagyon dús és vastag szálú a hajam. Nagyon idegesít mert semmit nem tudok vele kezdeni. Már volt hosszú, azzal úgy néztem ki mint egy oroszlán ráadásul másfél órán keresztül kellett szárítanom miután megmostam. Utána félhosszúra vágattam az se vált be, most rövid és ez se jó. Az elmúlt 2 évben 13-szor volt ritkítva.

Eredetileg barna, már átfestettem szőkére hogy hátha akkor roncsolódik egy kicsit és kevesebbnek fog kinézni. Nem jött össze. Most majd befestetem feketére, bár nem hiszem hogy bármit is fog változtatni a helyzeten.

Valakinek nincs ötlete mitől lehetne vékonyabb szálú?

Az olyan válaszoktól kíméljetek, hogy: "hát te hülye vagy nem értem miért nem örülsz neki; meg más a helyedben nem panaszkodna érte bla bla bla."

Már hallottam ezeket eleget, köszi ;)

2015. máj. 27. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
tépesd meg
2015. máj. 27. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, de hasonló a helyzet. Tépés és ritkítás megy minden alkalommal
2015. máj. 27. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:

A hajad milyensége adott, olyan nincs, hogy egy vastagszálú hajat vékonyszálúvá teszel. A szándékos roncsolást meg felejtsd el, mert ha roncsolod, akkor csak még kezelhetetlenebb lesz.

Esetleg ha félhosszúra megnöveszted és lépcsősre vágatod? Vagy tépettre?

2015. máj. 27. 16:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Ugyan ez, és ha kiritkítják akkor 2 napig úgy van és utána megint oroszlán....nagyon utálom de még mindig jobb mintha 3 szál hajam lenne...mellesleg és csak összefogva hordom hétköznap-hétvégén mindig, mert nyáron besülök és utálom ha a szemembe meg a számban van az egész hajam:/ Sötét-szőke hajam van és festettünk bele egy két szőke melírt, na attól nagyon gáz lett, bordós is az meg nem állt jól nekem szóval én sem tudom mi legyen:/
2015. máj. 27. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
bárcsak nekem adhatnád :)
2015. máj. 27. 17:27
 6/14 A kérdező kommentje:

Jelenleg ehhez hasonlít leginkább: [link] ... bármennyire is utálom beismerni xD

És olyat szeretnék már egy jó ideje ami ilyen, csak rövidebb a lelógó rész:

[link]

de így össze lehet gumizni: [link]

És amíg ilyen teleb****tt sok hajam van addig nem lesz soha ilyen az esése ://

2015. máj. 27. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:
lol én is pont ugyanilyen hajat akarok csak nekem nem ilyen dús
2015. máj. 27. 17:50
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nagyon jól néz ki:)

Egyébként fiú vagy lány vagy?

2015. máj. 27. 17:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Lány, de androgyn modell.
2015. máj. 27. 18:00
 10/14 anonim ***** válasza:
megtépjelek?
2015. máj. 28. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!