Milyen hajviselet a "divat mostanában" (férfi)?
Figyelt kérdés
Új frizurát szeretnék csináltatni, de nem tudom milyet kéne,ötleteket várok:)2010. febr. 26. 11:15
1/7 anonim válasza:
nagyon divat lett emos frizura mostanában
de sztem ne a divatot kövesd,hanem álljon jól neked...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát ha az EMOS izé a divat akkor inkább levágom kopaszra :D , de nem is főleg a divat érdekel, hanem hol tudok nézni frizurákat? Mert így látatlanba nehéz eldöntenem, mi állna jól, kísérletezgetni, meg ugye lassú:) Hol tudnék nézni valami képet a hajakról?
2010. febr. 26. 12:04
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
ne patiszonos hajat ne csináltass, az egy kcisit gáz és csak a kis 14 éveseknek jön be
6/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, és szerintem Robert Pattinson úgy néz ki mint egy ..hát példát nem tudok mondani :D de csúnya az biztos. Am eddig ezt a David Beckhem féle frizurát preferáltam (középen, meg hátul felzselézve, legalábbis hasonlót próbáltam csinálgatni), de arra gondoltam mi lenne, ha kicsit növesztenék a hajamon.
2010. febr. 26. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!