Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az arcomon elég sok fekete...

Az arcomon elég sok fekete patti van vagy hogy is hivják ezt? Mitől jönnek azok és milyen módszerrel lehet őket eltávoltina? 16/F

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 10:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

Mitesszereknek hívják. Keress rá Google-n különféle, krémek, és pakolások vannak rá, bőrtípushoz igazítva. Az Oriflame-nél nagyon jó pakolások vannak mitesszerek ellen kifejlesztve.

19/L

2010. febr. 26. 10:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Miteszer a nevük! Nem tudom ajánlani, hogy magadnak távolítsd el, mert csak rontani fogsz vele a bőröd állapotán! Fordulj kozmetikushoz! Ha rendszeresen eljársz, akkor rendbe fog jönni a bőröd!
2010. febr. 26. 10:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Mitesszernek hívják, a faggyúmirigy termeli a bőrben ezt a faggyúzsírt folyamatosan, és ha nem ürül ki, vagyis pang, akkor sötétre elszíneződik. Ki lehet nyomkodni, de házi kezelés helyett jó inkább szakemberre bízni. Ha mégis szeretnéd magad ezeket eltávolítani, puhítsd fel a bőröd gőzzel, akkor felpuhulnak és könnyebben kijönnek. Használhatsz rendszeresen arcradírt, az vékonyítja a bőrt és segíti a faggyú eltávozását.

Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt.

2010. febr. 26. 10:24
 4/11 anonim ***** válasza:
ez bőrtípustól függ...el kell hogy keserítselek, nekem semmi sem használt eddig, pedig gondolhatod, hogy mindent kipróbáltam, 25éves lány vagyok.Az összes tesómnak ilyen a bőre, hiába jártam kozmetikushoz, az sem segített ezeken.Akkortól nem érdekelt a dolog, mikor megláttam, hogy a 11 éves öcsémnek is van egy csomó már az orrán...pedig nem is nagyon húsevő(azt mondják az számít)inkább a zöldségeket szereti.Na onnantól nem érdekelt a dolog, hiszen tudom hogy genetika, nem tudok mit tenni.Én alapozom magam....:)
2010. febr. 26. 10:25
 5/11 A kérdező kommentje:
De ez mellett még az arcomon sok pattanás is van! Garnielt használok....nem minden nap...de semmi változást nem vettem észre!
2010. febr. 26. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:

nem a krém fog segyíteni, hanem a táplálkozás. ne egyél csokit, se zsírosat, se mogyorót, pisztáciát, szotyit, ( semmi olajos magot) és érdemes a bőrgyógyászt, de még inkább a kozmetológust megkeresni, az többet ért hozzá mint a kozmetikus, akinek érdeke néhány tégely krémet nagyon ajánlani, amit általában nála meg is vehetsz. szóval az orvos, javasol valamit, először ecsetelőt, gyógyszertári, nem drága, majd ha az kevés, könnyű antibiotikumos kúra, teák,- nekem attól múlt el- és ha már vagy 16 éves, lehet gyenge, alacsony hormonos fogamzásgátló...- több barátnőmnek azóta babapopsi minőségű a bőre-- az kitisztít.

MIndemellett sok folyadék, zöldség, gyümölcs fogyasztása mindenképpen jó. és azért a tiszítítást bízd a kozmetikusra,( két havonta) de nem kötelező az általa javasolt kencéket megvenni.

2010. febr. 26. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, most látom fiú vagy, akkor a hormontabit felejstd el, de a többi ugyanaz !! el fog múlni, ha ezekre figyelsz.
2010. febr. 26. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:
10:25ös vagyok...nagyon zsíros a bőröm, ha eszek szotyit, ha nem, ha eszek csokit, ha nem, már próbáltam.Figyeld meg, apudnak, anyudnak ilyen-e a bőre, vagy kérdezd meg ilyen volt-e, ha igen, akkor genetika....öcsém, mikor a miteszerek mellett sok begyulladt pattanása volt eljárt néha szoliba, és teljesen elmúltak.
2010. febr. 26. 10:46
 9/11 anonim ***** válasza:
hazsnálj bőrradírt. nekem az mindet eltűnteti pár napra.
2010. febr. 26. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:
tisztítsd, és gőzöld ki kamillatea felett. gyulladáscsökkentő és utánna ki tudod maszírozni a bőrödből a miteszereket.
2010. febr. 26. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!