Nagyon karikás a szemem, mit lehet tenni vele? Ha kialszom magam akkor azért, ha nem akkor meg azért. :S mi a teendő? Azok a krémek sem segitettek. :S házi praktika?
Semmit, ez örökölt, nem függ az alvástól.
Alapozó, korrektor.
nyugi el lehet tüntetni! van hogy csak beképzeled :D
amik nekem beváltak:
garnier koffeines szemkörnyékápoló és evianos szemkrém (a rossmannban vettem 1500 körül)
házi praktika: egy fél krumplit lereszelsz és a táskákra rakod.
vagy hűsítő szemmaszk is jó lehet.
Húú második köszönöm én is a tippeket, ugyanis nekem is mindig karikás a szemem. Sajnos. És hiába használok alapozót, korrektort, púdert (jó minőségű az összes), nem tűnik el teljesen.
Kipróbálom a 2. tippjeit, hátha...Még nyáron is, amikor délben kelek fel, akkor is karikásak...Utálom.
Ez általában 3 dologtól lehet.
- alváshiány (ha régóta keveset alszol akkor már vége, hiába alszol többet megmarad)
- genetika (pl. anyukádnak is ilyen)
- vese probléma (igyál több folyadékot, ha úgy érzed szükséged menj orvoshoz és kérj kivizsgálást)
Addig is marad a korrektor. Vagy valami jó szemkörnyékápoló akár a felvitelkor végzett apró ütögetéstől is javulhat a helyzet.Jót tesz a vérkeringésnek.
2. vagyok.
a garnier cucc végülis inkább csak felfrissíti, de az evian krém tényleg nagyon jó. reggel és este is bekenem, és tök jó.
meg igyatok sok vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!