Az alakom nagyon jó, de a fenekem enyhén narancsbőrös. A Vichy narancsbőr elleni krém jó rá? Nekem úgy tűnik igen. :D
Figyelt kérdés
Heti 1-2szer megcsinálom Rubint Réka 2009es DVDjét, nem eszem sokat, ilyenek... Remélem eltűnik a narancsbőr a fenekemről teljesen.
Egyéb trükkök??
18L
2010. febr. 25. 19:00
1/2 anonim válasza:
igyál sok vizet mellé, és ha eltűnt a narancsbőr akkor ne egyél hirtelen sokat mert akkor megint előjön
2/2 anonim válasza:
A torna nagyon jó, nekem is azóta tűnt el a narancsbőröm nagy része, amióta edzek! Én is RR 2009-et csinálok, mellette néha Norbi Karate Fit-jére tornázok. A folyadék nagyon fontos! Naponta legalább 2 liter vizet meg kell inni még télen is! A zöld tea is jó, mert méregtelenít és szerepe van a bőr feszessé tételében is. Persze cukor nélkül. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, édességből nasikból csak néha.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!