Mi a véleményetek a Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelőről?
Figyelt kérdés
A Pedi Spint, amit a tévében reklámoznak csupa negatív kritika illete. Ez a termék jobb? Tudtok-e ajánlani valamilyen elektromos talpreszelőt?2015. máj. 21. 20:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha a kézzel habkövezés nem elég, akkor a pénzt inkább fordítsd egy pedikűrre szakembernél. Én sok jót erről se hallottam, de nem próbáltam. Talán ha tizedennyiért adnák, vennék egyet, szerintem akkora csodát nem tudhat, hogy megérje.
2/4 anonim válasza:
keress rá a krémmánián, azt mondják az ottani csajok nulla, pénzkidobás..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 21. 21:48
4/4 anonim válasza:
a simáról elég lesújtóak a vélemények krémmánián, viszont az új, gyémántfejesről jókat írnak. a blogban poszt is született róla, olvasd el.
én dm kuponnal tervezem megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!