Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozephosszu haj hajpanttal...

Daxika kérdése:

Kozephosszu haj hajpanttal hogy lehet megcsinalni (Ferfi)?

Figyelt kérdés
Nos, tegnap unatkoztam es kezzel jatszottam a hajammal es kitalaltam ha oldalt le lenne vagva, fent pedig hatra lenne teve egy hajpanttal, tobb ember szerint is jol allna. Hatratenni hogy lehet? Szaritas kozben hatrafesulni? Igazabol enyhen gondor hajam van. Csak hatra akarnam tenni es hajpanttal lefogatni, semmi kulonos. Hajhabot vagy lakkot hasznaljak, meg hogy csinaljam meg hogy egy napig kitartson kb?

2015. máj. 21. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha hajpántot használnál, mi a fenének hajlakk meg hab meg mindenféle lószar?
2015. máj. 21. 11:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint azert mert a hajam eleg erosen megall elore, es nem tudom hogy tegyem hatra, meg nem eleg hosszu hogy teljesen hatraerjen sajnos. Ezert gondoltam hogy hatrafele szaritanam es az segitene rajta, meg nem akarom hogy osszevissza gondorodjon
2015. máj. 21. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Valami otlet meg?
2015. máj. 22. 06:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni hogy hogyan is szeretnéd. De ha mindíg ugy száritod ahogyan szeretnéd hogy álljon, egy ido után magátol beáll, kell pár hét.
2015. máj. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!