Szerintetek festessek pár kék melírcsíkot a hajamba? (többi lent)
Hosszú,sötétbarna hajam van,a kék melír meg régóta foglalkoztat már (még sosem volt festve a hajam) és gondoltam így nyárra kipróbálnám:)
18/l
Amiket eddig láttam, természetes barnába festett extrém színű csíkok, sosem tetszettek, de attól még lehet jó, ha tényleg sötét, hideg árnyalatú barna a hajad, akkor el tudom képzelni.
Csak jó fodrászhoz menj, ne otthon kísérletezz, nekem az elvileg tapasztalt barátnőm összehozott így egy jó roncsolt hajat és kék helyett foltokban zöldes kékesfeketét.
Fodrász vagyok, évek óta van kék a hajamban, emiatt egyre több vendégemnek is. Ha igazi sötétbarna a hajad, akkor nagyon jól fog benne mutatni. A sötétkék tincsekhez ráadásul nem is kell nagyon szőkére szívatni a hajat. Arra készülj, hogy megakad rajta az emberek szeme - bár lehet úgy is elhelyezni a tincseket, hogy csak akkor látszódjanak, ha te is akarod. :)
Itt van pár kép kedvcsinálónak:
Nagyon aranyosak vagytok,köszi a válaszokat!
Mindenképp fodrásznál csináltatom,ha ráveszem magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!