Miert ilyen sapadt az arcom egy ideje?
Ugyan ez van nálam is! Mondjuk én kicsit szeplősnek mondhatom az arcomat ugyhogy lehet azért viszont rendesen lebarnulok de az arcom hamarabb kopik...
Menj ki a napra sokkal hatásosabb mint a szoli!
Plusz helyedbe használnék arclemosót valami tonikot mellé valami jó hidratáló krémet akár színezettet is!
remélem valamit segítettem... am nekem is ez a gondom én ezeket teszem plusz sok gyümölcs zöldség vitamin :)
Igazabol bemesz valami drogeriába es kerded valami hölgy segîtségét mit hol talalaz vagy mit ajánlana!
Igazabol tudnod kell h zsoros vagy vizhianyos a borod vagy normal ugye ha ezt tudod onnan kell keresni valamit :)
Azthiszem a bb nek vannak szinezettjei de nézz körül neten tuti talalsz sokfélét :) meg ugye ha érzékeny az arcod vigyazz h milyet veszel volt mar olyan h vettem valami arckrémet és kipattogtam tőle ugyh ...
( sorry az ékezetért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!