Piros arc. A barnulás segítene?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a fehér bőrömet. Viszont az a gondom vele, hogy piros, gyulladt az arcom. Emiatt rengeteg alapozót kell használnom, hogy elfedjem. Tudom, hogy nem tesz jót neki, de borzalmas. Arra gondoltam, ha barnulnék pár árnyalatot (Nem szeretnék sokat, tényleg csak egy picikét) az segítene? Vagyis kevésbé látszódna a pirosság?2015. máj. 17. 11:37
1/4 anonim válasza:
Nem, ha piros gyulladt az arcod akkor orvoshoz menj, és semmiképp ne kend vastagon alapozóval mert lehet arra vagy allergiás, nem? Vagy egyéb krémekre, lemosókra, amiket használsz.
Fényvédőt szoktál használni mindig? Lehet napallergia is, akkor pedig semmiképp ne akarj barnulni. A barna bőrön is ugyanúgy látszik a pirosság egyébként.
2/4 anonim válasza:
Rozácea is lehet, nekem amiatt pirosabb. Akkor is ha épp nem gyulladt :(.
3/4 anonim válasza:
érzékeny, rozaceás bőröd van, nem biztos, hogy a napozás jót tesz neki. menj bőrgyógyászhoz!
4/4 anonim válasza:
nem tenne neki jót, mert az uv fokozza a gyulladást, pirosabb lehetsz tőle. szerintem is bőrgyógyászhoz kellene fordulnod, és nagyon gyengéd kozmetikumokkal kellene ápolnod és sminkelned. illat-illóolaj-alkohol-szulfát kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!