Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extrém zsírós bőrre mit...

Extrém zsírós bőrre mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Csomó mindent kipróbáltam már, de semmi nem jött be. Unom már, hogy óránként törölgetni kell az arcomat, mert annyira fénylik, hogy félelmetes.

2015. máj. 16. 00:04
 1/4 A kérdező kommentje:
Mármint zsíros bőrre. Bocsánat az elírásért.
2015. máj. 16. 00:04
 2/4 anonim ***** válasza:
29%

tejszármazék mentes táplálkozás az omega 6 kiiktatása az étrendből-ez a napraforgó olaj,szotyi,olajos magvak-és a gabona bevitelt is leredukálni a minimumra.

szóval gyakorlatilag egy paleohoz közeli étrend lenne javallott.

de lehet,hogy az első 2 dolog is elég lesz ide.

2015. máj. 16. 01:43
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

a táplálkozás változtatása segít, de nem feltétlenül.

amit én ajánlok: bha savas hámlasztó. ez beállítja normálra a faggyúműködést.

ami még jó: nem szárító, szulfátmentes arclemosó, más alkoholmentes termékek az arcra. ami szárít, az jobban beindítja a zsírtermelést.

2015. máj. 16. 01:58
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

Én bha-t használok, nekem az bevált. De így jó időben kötelező mellé a fényvédő, abból Eucerinnek van matt arcra valója. Sajnos mindkettő cucc elég drága.

És lehet hogy segítene simán az egészséges étrend is, nem tudom, én arra nem vagyok képes.

2015. máj. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!