Folyton piros a kézfejem! Mit csináljak?
hm, igen ezt észrevettem már.
köszi a választ :)
na, nemvált be azse, amit a bőrgyógyászom írt... első 2percben szép fehér lett tőle a kézfejem, aztán visszapirosodott xd most sztm kipróbálom ezt, amit egyik kedves válaszoló írt, és neki bevált:
Nekem hideg allergiás a kezem (piros, pergamen-száraz és kirepedezik), ez bevált rá, javaslom neked is.
------------
és ettől örökre elmúlt neked, vagy kenegetned kell rendszeresen?
Szia!:D
én vagyok megint, lett valami fejlemény az ügyben?
nekem most nem piros, de van amikor durván bepirosodik, és ha megnyomom, akkor másodpercekig fehér...
Neked mindig vörös? Vagy csak bizonyos napszakokban?
Tegnap például fázott a kezem, és vörös volt. De azt is megfigyeltem, hogy néha az egyik kezem tűzforró a másik jéghideg. Fura.
étolaj ? :D Na mi a fene. :O Mellesleg mamámat is megkérdeztem, hátha tud valami régi praktikát. Szerinte a pálinka megdobja a vérkeringést, és ha még így is piros akkor lehet zsírral kenegetni. Persze disznózsírra gondolt. ;) Bár nekem ez így eléggé érdekesen hangzott. :D
Mellesleg biztos valami vérkeringési zavar lesz. Sztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!