Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ombre vagy sima? Egyenesre...

Ombre vagy sima? Egyenesre vágott vagy nem?

Figyelt kérdés

Ilyen ombre hajam van most, vagy talán egy árnyalattal sötétebb szőke a vége:

[link]

Az egyik kérdésem, hogy maradjon-e ombre szerintetek vagy hagyjam és akkor sima barna lesz, mint alapból. Tudom, hogy ez függ attól, hogy milyen az arcom, mi illik hozzám, de ha nem is láttok, érdekelne csak úgy, hogy nektek az ombre vagy a sima haj tetszik-e jobban.

A másik kérdés, hogy az alja egyenesre legyen vágva, vagy tépettesre, össze-vissza. Szóval így: [link] vagy így: [link]

2015. máj. 14. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az ombre nagyon csúnya, főleg ha ilyen nagy az átmenet... borzalmas nagy lenövésnek néz ki. Ennél bármi jobb.

És a V-alakban vágott jobban tetszik.

2015. máj. 14. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a szép ombre. A haj aljához: az egyik egyenes, a másik v alakú. Ha tépett, az nem szép, mert olyan hatása van, mintha agyon lenne törve.
2015. máj. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!