Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajhullás miatt kevés hajam...

Hajhullás miatt kevés hajam maradt?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron betegség miatt elkezdett hullani az addig nagyon dús göndör hajam. Decemberig nagyon durván hullott, mindenhol ott volt pár szál a hajam ahol jártam. Voltam vele bőrgyógyásznál de nagyon semmi okosat nem tudott mondani. Most kb fele annyi a hajam mint egy évvel ezelőtt volt, törik a vége és száraz fénytelen, nem göndörödik úgy mint régen. A fejemre nem lapul rá de ha például összefogom látszik h csak "pár tincs" hajam maradt. Nagyon zavar és sokan megkérdezik akikkel régebben találkoztam h mi történt velem. Mit javasoltok? Hajfelvarrást nem szeretnék mert az elég drága... Mitől dúsulna vissza? Olyan hajat szeretnék mint egy évvel ezelőtt...

Minden tanács jól jön h mi a legjobb erre a probléma

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!!:)

16L

2015. máj. 11. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Valami gond mindenképp van, szóval kéne egy normális orvos és teljes körű kivizsgálás. Magándokit keress fel, azok csinálnak is valamit.
2015. máj. 11. 17:50
 2/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott a hajam. Egy kórházi kivizsgáláson derült ki,hogy vashiányom van. A hajhullásom miatt bőrgyógyásznál is voltam, ő ajánlott rá egy erre való sampont és hajszeszt. Plantur 21 a neve, én ezt használom, a sampont és a hajszeszt. Van belőle egy másik is, annak Plantur 39 a neve. Azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, de mióta vasat szedek és használom a sampont és tonikot nagyon sokat javult.
2015. máj. 11. 18:21
 3/4 A kérdező kommentje:

nekem is kiderült a gond (vashiány->lisztérzékenység)

most már nem hullik de nem dúsul úgy ahogy mondta magánrendelésen a bőrgyógyász

2015. máj. 11. 18:25
 4/4 anonim válasza:
Nekem is naaagyon-nagyon sok kihullott, és már csak fele annyi van. A samponra rá van írva (sok véleményt olvastam róla és abba is írták többen, hogy gyorsabban nőtt tőle a hajuk),hogy segíti a hajnövekedést, és én is azt vettem észre, hogy gyorsabbanő, meg is jegyezték. Baba hajam is csomó nőtt mióta használom. Szerintem ki lehet próbálni :-)
2015. máj. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!