Tavaly nyáron betegség miatt elkezdett hullani az addig nagyon dús göndör hajam. Decemberig nagyon durván hullott, mindenhol ott volt pár szál a hajam ahol jártam. Voltam vele bőrgyógyásznál de nagyon semmi okosat nem tudott mondani. Most kb fele annyi a hajam mint egy évvel ezelőtt volt, törik a vége és száraz fénytelen, nem göndörödik úgy mint régen. A fejemre nem lapul rá de ha például összefogom látszik h csak "pár tincs" hajam maradt. Nagyon zavar és sokan megkérdezik akikkel régebben találkoztam h mi történt velem. Mit javasoltok? Hajfelvarrást nem szeretnék mert az elég drága... Mitől dúsulna vissza? Olyan hajat szeretnék mint egy évvel ezelőtt...
Minden tanács jól jön h mi a legjobb erre a probléma
Valami gond mindenképp van, szóval kéne egy normális orvos és teljes körű kivizsgálás. Magándokit keress fel, azok csinálnak is valamit.
2015. máj. 11. 17:50
2/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon hullott a hajam. Egy kórházi kivizsgáláson derült ki,hogy vashiányom van. A hajhullásom miatt bőrgyógyásznál is voltam, ő ajánlott rá egy erre való sampont és hajszeszt. Plantur 21 a neve, én ezt használom, a sampont és a hajszeszt. Van belőle egy másik is, annak Plantur 39 a neve. Azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között, de mióta vasat szedek és használom a sampont és tonikot nagyon sokat javult.
2015. máj. 11. 18:21
3/4 A kérdező kommentje:
nekem is kiderült a gond (vashiány->lisztérzékenység)
most már nem hullik de nem dúsul úgy ahogy mondta magánrendelésen a bőrgyógyász
2015. máj. 11. 18:25
4/4 anonim válasza:
Nekem is naaagyon-nagyon sok kihullott, és már csak fele annyi van. A samponra rá van írva (sok véleményt olvastam róla és abba is írták többen, hogy gyorsabban nőtt tőle a hajuk),hogy segíti a hajnövekedést, és én is azt vettem észre, hogy gyorsabbanő, meg is jegyezték. Baba hajam is csomó nőtt mióta használom. Szerintem ki lehet próbálni :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!