Gyanta vagy epilátor fáj jobban? (többi lent)
Még soha nem borotváltam a lábam és most már valamit kezdenem kéne vele de nem tudom mivel fáj kevésbé?
Kipróbáltam egy epilátort de az első pici csík után majdnem összesza*tam magam...Gyanta kevésbe fáj?És hogyan gyantázzak ha az a jobb?
Az epilátor jobban fáj és tovább is tart. A gyanta egyszerre szedi ki nagy területről a szőrt, így gyorsabban megvan, de az is fáj, ha a fájdalomküszöböd a béka segge alatt van.
A gyantázás technikájára meg keress rá a gugliban.
Szerintem akkor inkább először szedesd le kozmetikussal,mivel ő ért hozzá,így kevésbé lesz fájdalmas,és szerintem ha nem a legdrágább szalonba mész be,akkor az árban sincs nagy különbség,aztán utána próbálkozhatsz epilátorral:)
Egyébként nekem személy szerint a gyanta fájdalmasabb volt,mert képtelen voltam rájönni a technikájára.
hiába csináltam mindent úgy,ahogy a tájékoztató írta,nem szedte ki rendesen a szőrt+mivel a bőröm is érzékeny,teljesen kipirosodott/begyulladt a próbálkozástól.Az epilátort sokkal könnyebb használni(kezdőknek is,és ha kifeszíted a bőrt,szerintem kibírható(én még intim tájékon is ezt szoktam használni,megfelelő fertőtlenítés mellett természetesen:))
18/l
Amikor először használtam az epilátort, én is azt éreztem, hogy ez kínzásnak is elmegy. Egy idő elteltével aztán nem érzi az ember annyira fájdalmasnak. A másik lábon (vagy másik területen) elkezdve megint necces a helyzet. A gyanta azért jobb, mert rövid ideig fáj - persze az is rossz, de mire feleszmélsz, már túl is vagy rajta. (persze nekem kozmetikus csinálta a gyantázást)
Évek alatt az epiláláshoz hozzá lehet szokni, meg aztán idővel a szőrzet is gyengül-ritkul, már nem olyan vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!