Archámlasztástól valakinek tapasztalat, vélemény?
Mi a gond a bőröddel? Vagyis miért gondoltál hámlasztásra?
Egyébként keress egy jó kozmetikust, mondd el neki a problémádat, és ő majd ajánl megoldást (a hámlasztást egyébként is csak ő tudja megcsinálni).
Kérdezd a mikrodermabrázióról (a bőrcsiszolásról). Gyakorlatilag ez is lehámlasztja a hámréteg felső részét. Nem kellemes (olyan erős dörzsis érzés).
Emellett van még a gyümölcssavas hámlasztás: ez több lépésből áll- először hozzászoktatják a bőrt a savhoz, majd erősebb koncentrációval kezelik a bőrt, végül befejező kezelés. Őszintén szólva ez sem kellemes érzés, mert ez meg csípi a bőrt.
Ezeket a kezeléseket inkább ősszel szokták elvégezni, mert tényleg nem érheti (erős) napfény a bőrt. De minnél hamarabb keress fel egy kozmetikust, ő biztosat tud majd mondani.
Szerintem ha csúnya (heges, pattanásból visszamaradt foltos, pattanásos) a bőröd és ez zavar, akkor mindenképpen érdemes elvégeztetni a hámlasztást, mert tényleg nagyon szép az eredménye.
Rajtam ugyan nem végezték, de tanultam róluk, meg láttam a folyamatot és az eredményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!