Miért van az hogy mikor felkenem az arckrémet elkezd csípni az arcom?
az sosem jó, ha csíp. az egy teljesen téves felfogás, hogy akkor hat meg dolgozik. nem. ha csíp, akkor irritálja a bőrödet.
valószínűleg alkohol, mentol vagy kámfor van benne. ha leírod a pontos nevét, meg tudom nézni, de akár te is meg tudod a krémmánia oldalán.
Oriflame pure nature arckrém,tegnap felkentem es ma semmi baja nem volt.,nem mutatott ki a bőröm semmiféle problémát.
Koszonom a válaszokat! :)
kérdező, az oriflame pure nature arckrémből több is van, többféle hatóanyaggal. te melyiket használod?
4-es, én is kozmetikus vagyok. és nekünk ezt így tanították, de külföldi kozmetikai vegyész oldalakon is ezt írták. nem gagyi oldalakról van szó, hanem profi orvosok írják.
ha csíp, irritál. attól, hogy nem percekig tart, még irritálja a bőrét, és ha évekig ilyen krémet használ valaki, kialakulhat komolyabb allergia vagy rosacea is.
egy jó arckrém akkor sem csíp, ha radírozott bőrre visszük fel. én használok 24%-os aha savat hámlasztásra, az jobban eltávolítja az elhalt hámsejteket, mint egy bőrradír, mégsem csíp utána az arckrém. ha valaki pl. hámlasztót használ, és csíp, az nem gáz, hiszen savról van szó, de egy mezei arckrémnek akkor sem szabad csípnie. ha csíp, akkor olyan összetevőt tartalmaz, amit amúgy is kerülni kellene (alkohol, mentol, kámfor, illóolaj, illatanyag)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!