A palette color shampoo 320-at tényleg úgy kell használni, mint egy sampont? De ha igen, akkor is gondolom kesztyű kell hozzá, nem?
Figyelt kérdés
Van valakinek jó tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban?2015. máj. 6. 10:37
1/5 anonim válasza:
A használati útmutatóban Úgyis le van írva hogyan kell használni :) a biztonság kedvéért vehetsz fel kesztyűt, de mondjuk én nem vettem fel hajszínezéshez, de egy kézmosással le is jött a bőrömről :)
2/5 anonim válasza:
Kell kesztyű mivel az oxi szétmarhatja a bőröd. És a szőkékben erős az oxi.
Nem tudom milyen a hajad, de pl ha világosbarna és az egészet szőkére akarod akkor normálisan fel kell kenni, ecsettel. Először a hajhosszra kell kenned és a legvégén a hajtövekre. De ezt magadnak nem fogod tudni megcsinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak pár árnyalattal szeretném világosabbra, és nem nagyon szeretném "festeni". Csak áltatom magam azzal, hogy ez nem igazi festék?
2015. máj. 6. 11:42
4/5 anonim válasza:
Ez egy igazi festék ami kb 1 árnyalatot képes szőkíteni és tartós. Ha színező sampont akarsz az egész más (Joanna, Venita márkákból van), és azok nem képesek világosítani sem. Azokat kell samponként használni, kis tasakban vannak.
5/5 anonim válasza:
Én rendesen ecsettel felkentem, úgy is működött. De ez olyan, mint egy rendes festék, én másfél éve festettem vele utoljára és még mindig látszik a lenövés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!