Mennyire ajánlatos hajfestékeket keverni?
Figyelt kérdés
Hajat szeretnék festetni és egy olyan színt szeretnék ami a répa vörös és a pirosas vörös között van. Összekeverhetem pl ezt a két fajta festéket?
Vagy ilyennel ne nagyon kísérletezzek? (a fodrász most kizárva)
2010. febr. 22. 23:05
1/3 anonim válasza:
én nem csinálnék ilyet,annyiféle festék van
2/3 anonim válasza:
szerintem ne kísérletezz vele. ha szóba jöhet majd később a fodrász, vele csináltasd meg mindenképp
3/3 anonim válasza:
Én már volt hogy két hasonló árnyalatú vöröset kentem fel, de csak azért mert 2 különböző festékem volt egyiket kaptam miután megvettem a másikat és nem egyfajta volt de tökjó színe lett tőle meg kise hullott xD viszont ha két színt összekeversz, akkor legalább egy márkából való legyen, mert az összetételek akkor hasonlóak! Bár szerintem nem lesz belőle olyan szín amilyet akarsz, mert nemlehet tudni hogy a két szín összekeverdtével mit fog a hajadon produkállni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!