Miért jó a kamillás gőzölés pattanások kinyomása előtt?
Figyelt kérdés
Tudom azért mert felpuhítja a bőrt, ezáltal könnyebben kilehet nyomni a pattikat, de ezt az esti meleg fürdővíz is megtudja tenni.
Mások szerint nagyon szárítja is a bőrt, megint mások szerint meg a kamilla fertőtlenít. Most akkor mi az igazság? Nyilván ha szárít, nem használhatok hidratálót utána, mert azt nem kenhetem rá a kinyomott pattikra.
2010. febr. 22. 18:39
1/2 anonim 

válasza:

A kamilla nagyon jó fertőtlenítő, én előtte meg utána is be szoktam kenni a bőrömet. Bár nem nagyon szeretek nyomkodni. Vmint minden nap (najó, nem minden nap, de elég gyakran) kamillával gőzölök, mert elég problémás az arcom.
2/2 anonim 

válasza:

a kamilla gyulladácsökkentő is. így a kinyomott pattanásaidról segít levenni a gyulladást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!