Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek levágjam a hajam?

Szerintetek levágjam a hajam?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 1 éve növesztem a hajam. Most 13 centi körül van, azért kezdtem el növeszteni, hogy majd vasaljam oldalra meg hátra, meg sokféle képpen be lehet állítani, stb. Viszont mostanában egyre nehezebb jól beállítani, mert hullámosodik, meg oldalra esik mindkét oldalt, és nagyon idétlenül nézek ki :D

Növesszem még, aztán egyszer csak túlesek ezen a "rossz" szakaszon, és szép hosszú lesz, vagy vágjam le szerintetek?

2015. ápr. 29. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Vágasd le, abszolút nem tetszenek a hosszúhajú pasik :(
2015. ápr. 29. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vágd le.
2015. ápr. 29. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonló okból kezdtem el növeszteni még 6 éve, de amint összetudtam hátul fogni, már nem érdekelt a vasalás, de mivel elég sűrű hajam van így idegesített főleg nyáron, mindig le akartam vágni, vágatni de sosem szántam rá magam, mert amikor hátul összefogtam szinte észre sem vettem hogy hosszú a hajam. Jelenleg is hosszú időnként levág a barátnőm egy 8-10 centit belőle, e ő is mondta hogy nekem baromira jól áll így, így legalább van egyéniségem. Nekem a rövid haj abszolút nem állt jól, mert amint megnőtt 5 centire már göndörödött, állt összevissza, minden bajom volt vele, nem állt sehogy sem. Tüsin meg sokszor nem szerettem mert fázott a fejem akkor. Amikor növesztettem pocsék volt egy ideig, de aztán megszoktam.

Te abba a szakba vagy amikor sehogy sem áll, ameddig nem tudod hátul összefogni meg vasalni sem rendesen addig vagy kibírod így vagy levágatsz belőle. Én nekem is nehéz volt elviselne de túl éltem.

2015. ápr. 29. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vágasd le.Nagyon kevés pasinak áll jól a hosszú haj.20/L
2015. ápr. 29. 22:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Jaja, megértem, csak nekem az a baj hogy nekem csak fent hosszú :D Ha érdekel küldök képet, hogy néha milyen idétlenül szokott kinézni, de nekem is a fő cél az hogy hátul összefogjam :D Igaz már sikerül, de még nem annyira hátul, hogy jól nézzen ki :D
2015. ápr. 29. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem általában jobban néz ki a hosszabb haj, de mutatsz képet?
2015. ápr. 30. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
A hosszabb haj sokkal menőbb a pasikon mint a rövid, szóval inkább növeszd meg, idővel jobb lesz.
2015. ápr. 30. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
A hosszú haj jól néz ki,de persze attól is függ,hogy kinek.Ha gondolod küldj képet.:)
2015. ápr. 30. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Küldj képet! :)
2015. ápr. 30. 17:11
 10/10 anonim válasza:
mutass képet :))
2015. máj. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!