Szerintetek levágjam a hajam?
16 éves fiú vagyok, 1 éve növesztem a hajam. Most 13 centi körül van, azért kezdtem el növeszteni, hogy majd vasaljam oldalra meg hátra, meg sokféle képpen be lehet állítani, stb. Viszont mostanában egyre nehezebb jól beállítani, mert hullámosodik, meg oldalra esik mindkét oldalt, és nagyon idétlenül nézek ki :D
Növesszem még, aztán egyszer csak túlesek ezen a "rossz" szakaszon, és szép hosszú lesz, vagy vágjam le szerintetek?
Én is hasonló okból kezdtem el növeszteni még 6 éve, de amint összetudtam hátul fogni, már nem érdekelt a vasalás, de mivel elég sűrű hajam van így idegesített főleg nyáron, mindig le akartam vágni, vágatni de sosem szántam rá magam, mert amikor hátul összefogtam szinte észre sem vettem hogy hosszú a hajam. Jelenleg is hosszú időnként levág a barátnőm egy 8-10 centit belőle, e ő is mondta hogy nekem baromira jól áll így, így legalább van egyéniségem. Nekem a rövid haj abszolút nem állt jól, mert amint megnőtt 5 centire már göndörödött, állt összevissza, minden bajom volt vele, nem állt sehogy sem. Tüsin meg sokszor nem szerettem mert fázott a fejem akkor. Amikor növesztettem pocsék volt egy ideig, de aztán megszoktam.
Te abba a szakba vagy amikor sehogy sem áll, ameddig nem tudod hátul összefogni meg vasalni sem rendesen addig vagy kibírod így vagy levágatsz belőle. Én nekem is nehéz volt elviselne de túl éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!