Milyen termékeket ajánlotok dehidratált (vízhiányos) bőrre?
Ha sokat iszol, az jó, akkor a bőröd kell csak hidratálni. Nekem a Bioderma termékek váltak be, nem olcsók, de sokáig húzzák. A Sensibio inkább vízhiányos és érzékeny bőrre való termékcsalád, a Hydrabio meg kimondottan vízhiányos bőrre van kitalálva. Mindkettőből van hidratáló és szérum is. Nekem a szérumből mintám volt, az sok volt a bőrömnek, viszont a 'sima' arckrémjeik bámulatosan jók! A sírból hozták vissza a száraz, érdes, fakó bőrömet, eleinte a Sensibiot használtam, mert húzódott és gyakran kipirosodott a bőröm, szépen helyretette, aztán váltottam a Hydrabiora, ami meg hosszútávon táplálta.
Ezek olyan 4000-5000 forint táján vannak, sok patikában van belőlük minta is. Nálam olyan 3 hónapra volt elég mindkettő (asszem mindkettő 40ml), tehát ha innen nézzük, nem olyan vészesen drága.
Itt meg tudod nézni a Bioderma krémeket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!