Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olyan szappant ami...

Tudtok olyan szappant ami nemszárítja a kezet?

Figyelt kérdés
Olyan szappant keresek amit értelmes áron azaz kb olyan 500-600 forintig kapni lehet hétköznapi helyeken. Van olyan szappan a dove palmolive nivea stb. árkategóriában amit nemszárít? mert ilyen hidra IQ jelelgü hazugságokban nemhiszek már amire a nivea szappan esküszik mert elbarmolta kezeimet anno. Szóval valakinek valami ami bevált ?

2015. ápr. 28. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak a természetes kézzel készült szappan vált be!
2015. ápr. 29. 00:02
 2/8 anonim ***** válasza:
a dove-nak az olajos szappanjai nagyon jók szerintem
2015. ápr. 29. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
folyékony szappan?
2015. ápr. 29. 00:13
 4/8 anonim ***** válasza:
szulfátmentes, hidratáló anyagokban bővelkedő (összetevő lista elején lévő) szappan
2015. ápr. 29. 00:31
 5/8 A kérdező kommentje:
És van jelentősége hogy folyékon vagy rendes szappan? van különbség azonos márkán belül ?
2015. ápr. 29. 02:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Balea folyékony szappanok nem szárítanak és nagyon olcsó.
2015. ápr. 29. 10:55
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi kiprobálom . de az csak a dmben van nem ?
2015. ápr. 29. 12:08
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem van egy kicsi különbség.

a tömbszappanok engem kevésbé szárítanak. a fa, palmolive, balea, olana (aldi) vált be. a balea folyékony szappanok sem rosszak, de egy picikét azok is szárítanak. persze egy tescoshoz képest ezerszer jobb.

2015. ápr. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!