Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden nap tusolok de csak...

Minden nap tusolok de csak simán vízzel, és kb heti 1 tusfürdő ez szerintetek igénytelenség? Mert baratnőm kiakadt.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 14:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%
Hát igen, igénytelen vagy. Már csak abból a mondatodból is, hogy kb. csak a klór miatt mosakszol egyáltalán. Egy nap leizzadsz, valamennyi piszok ragad rád... azt a víz nem viszi le. Sztem mások is megérzik... nem értem, miért nem tusolsz rendesen, tusfürdővel minden nap.
2015. ápr. 28. 16:20
 22/24 anonim ***** válasza:

manna.hu <- van elég sok féle szappanuk, bár bioboltban valószínűleg olcsóbban is találsz.

de minden nagyobb tusfürdő/szappan gyártó márkának biztosan van kifejezetten érzékeny bőrre való is, ha besétálsz egy drogériába, biztos találsz korrekt áron.

2015. ápr. 28. 16:43
 23/24 anonim válasza:
2015. ápr. 28. 17:15
 24/24 anonim ***** válasza:

hát. ez. fúj.

arra nem gondoltál, hogy pl. a nemi szerveden lévő váladékot meg a szagot, ami egy nap alatt is elég undorítóvá tud válni, nem viszi le se a klór, se a meleg víz? vagy akár a hónaljszagodat se? nekem pl. egy húzós nap után akár kétszer is be kell kennem tusfürdővel, hogy ne maradjon büdi, pedig én lány vagyok, a fiúk még többet izzadnak. a meleg víz hogy hozná már le a bűzt és a koszt?

használj szulfátmentes tusfürdőket. a balea ultra sensitive-nél találsz ilyet. a natúr tusfürdők sajnos alkoholosak, szárítanak.

bár engem a szulfátos hidratáló, krémes tusfürdők (pl nivea, palmolive naturals) nem szárítanak.

klóros víz után amúgy nem árt egy kis testápoló...

2015. ápr. 29. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!