Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egyenes összevissza álló...

Egyenes összevissza álló hajam van, milyen frizurát tudok ebből csinálni? 19f

Figyelt kérdés

Eddig mindig "fűnyírásra" mentem fodrászhoz azaz le 1cm-esre, megvártam míg megnő majd újra elmentem.

Ezzel 2 baj van: az utolsó pár hétben nagyon hosszú a hajam és már félre se tudom fésülni, a másik meg hogy igazából végig csak annyit csinálok hogy elől ráfújok egy kis lakkot és megpróbálom valamenynire oldalra "rakni" a kezemmel, van amikor jól néz ki viszont gyakran az istenért se akar megmaradni normálisan és az már kapásból elrontja a napom..

ha hasonló frizurát kéne mutatnom ez lenne az:

[link]

ugyanígy nekem is össze vissza áll csak talán mégrosszabb mert mégegyenesebb és vékonyabbak a hajszálaim..

most mennék fodrászhoz és azon gondolkozom milyen haj állna jól, sajna a nagyon rövid haj nem áll jól, vmiért nagyon nem megy hozzám.. :D

valami tipp hogy ilyen hajtípusból milyen hajat lehetne csinálni?

Aki akar adni személyes tippet annak küldök priviben képet a hajamról:D

2015. ápr. 28. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Összevissza és egyenes, miért nem növeszted valami ilyenre? [link]

Szerintem jobb mint az oldalra meg felállított hajak és ha kócos az csak jó ennél a stílusnál.

2015. ápr. 28. 10:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Annyira hosszú hajat nem akarok, volt de mivel mindennap sportolok és elég zsíros típusú vagyok szinte naponta kellett hajat mosnom..

Még kerestem képeket és talán ez hasonlít legjobban az én hajamhoz:

[link]

ugyanilyen vékony összevissza álló csak sőtétbarnában, egyik oldalon jól áll, a másik "végén" meg szállakban eláll, lóg a levegőbe..

[link]

ez a haj ami tetszik és ugyanabban a kategóriában van mint a többi. Ilyenhez hány centisre kell vágatni és mivel lehet így beállítani?

2015. ápr. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!