Mit lehet tenni a háton és a dekoltázson levő pattanások ellen?
Esetleg ha járnál kozmetikushoz is kezelésekre időnként? Emellett bőrgyógyásztól is kérni rá valamit otthonra és közben méregteleníteni. Sok folyadék, gyümölcs zöldség. Más kajákat hanyagolj. Ezeket mind egyszerre, hátha akkor többet érne, mint így.
Mást sajnos én sem tudok, ha a bőrgyógyászok se tudnak rá mit adni akkor nem tudom hová lehetne még fordulni.
Nekem most az arcom rettenetes, sosem voltam pattanásos most meg felnőtt koromban elkezdtek kijönni és semmi nem használ. Nem tudom mi okozza. Én már mindenre gondoltam a hülye szmogos levegőnkre is.
roaccutant ezt ne kérd...olyan mellékhatások vannak...sok rosszat olvastam.
Régen szedtem valami jót..esküszöm már megkérdezem az orvosomat,mert sokaknak kéne segítség.
Az olajos magvaktól, a csípős, erős kajáktól, a csokitól, kakaótól, a zsíros ételektől, és a disznó hústól is ki lehet pattogni... nagyon is. Ezeket mellőzni kéne, ha valakinek olyan a bőre,mint neked. Sok folyadék és gyümölcs,zöldség.
Friss citrom facsart levével kenegesd, nagyon szárít és csíp, de nagyon hatásos. Vagy spiritus salicylactus= szalmiák szesz, ez is picit szárít, de nagyon jól tisztít. A bőrradírok is segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!