Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni a háton és a...

Mit lehet tenni a háton és a dekoltázson levő pattanások ellen?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök a problémával de mára már gyakorlatilag kezelhetetlenné vált. Nem vagyok már tinédzser, a 30-hoz közeledem de a hátam, a vállaim, a dekoltázsom, a nyakam csupa pattanás. Nem mindig egyforma, van hogy egész tűrhető, aztán egyszer csak szinte egyik óráról a másikra iszonyú mennyiségű kijön. És semmi nem használ rá, tényleg. Én már rengeteg lemosót, szappant, krémet használtam (bőrgyógyász által felírtat is), de csak minimális eredménnyel. Nagyon el vagyok keseredve, mert csak nyakig zárt ruhákban járhatok, annyira nem szalonképes a látvány. Télen még csak hagyján, de közeleg a jó idő és már előre rettegek, 30 fokban nem hordhatok garbót. Elvesztettem minden önbizalmamat emiatt, nem is járok már sehová. A párom előtt is rettentően szégyenkezem és bár azt mondja nem zavarja, de tudom én hogy mennyire undorító. Jár valaki hasonló cipőben, tudtok valami okosat mondani? Ja azt még hozzá tenném hogy nem hormonális probléma, fogamzásgátlót is szedek, nőgyógyászatilag rendben vagyok.
2010. febr. 21. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Esetleg ha járnál kozmetikushoz is kezelésekre időnként? Emellett bőrgyógyásztól is kérni rá valamit otthonra és közben méregteleníteni. Sok folyadék, gyümölcs zöldség. Más kajákat hanyagolj. Ezeket mind egyszerre, hátha akkor többet érne, mint így.

Mást sajnos én sem tudok, ha a bőrgyógyászok se tudnak rá mit adni akkor nem tudom hová lehetne még fordulni.

Nekem most az arcom rettenetes, sosem voltam pattanásos most meg felnőtt koromban elkezdtek kijönni és semmi nem használ. Nem tudom mi okozza. Én már mindenre gondoltam a hülye szmogos levegőnkre is.

2010. febr. 21. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
roaccutant kérj bőrgyógyásztól!
2010. febr. 21. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

roaccutant ezt ne kérd...olyan mellékhatások vannak...sok rosszat olvastam.

Régen szedtem valami jót..esküszöm már megkérdezem az orvosomat,mert sokaknak kéne segítség.

Az olajos magvaktól, a csípős, erős kajáktól, a csokitól, kakaótól, a zsíros ételektől, és a disznó hústól is ki lehet pattogni... nagyon is. Ezeket mellőzni kéne, ha valakinek olyan a bőre,mint neked. Sok folyadék és gyümölcs,zöldség.

Friss citrom facsart levével kenegesd, nagyon szárít és csíp, de nagyon hatásos. Vagy spiritus salicylactus= szalmiák szesz, ez is picit szárít, de nagyon jól tisztít. A bőrradírok is segítenek.

2010. febr. 21. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tetralysal a gyógyszer neve. Nagyon jó a pattanásokra. És most lehet is szedni,mert nyáron nem szabad, az erős napsugárzás miatt. Remélem használni fog...
2010. febr. 21. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
tegyél rá paradicsom szeleteket. bnőmnek használt,és nincsen neki:)
2010. febr. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!